Rutina Wesley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tara Thornton
8.2 2010 Tara Thornton
7.4 2010 Tara Thornton
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Tara Thornton
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Tara Thornton

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rutina Wesley filmy Rutina Wesley najlepsze filmy Rutina Wesley zdjęcia Rutina Wesley galeria Rutina Wesley biografia Rutina Wesley nominacje Rutina Wesley nagrody i wyróżnienia Rutina Wesley filmografia Rutina Wesley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.