Ruth Williamson
Data urodzenia: 1954-01-25
Miejsce urodzenia: Baltimore, Maryland, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Doris (gościnnie)
7.5 2005 Doris (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Doris (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Doris (gościnnie)
7.5 2002 Doris (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Doris (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Doris (gościnnie)
7.3 2001 Doris (gościnnie)
7.7 2000 Doris (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Doris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ruth Williamson filmy Ruth Williamson najlepsze filmy Ruth Williamson zdjęcia Ruth Williamson galeria Ruth Williamson biografia Ruth Williamson nominacje Ruth Williamson nagrody i wyróżnienia Ruth Williamson filmografia Ruth Williamson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.