Ruth Platt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Maggie Goffe (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Mel Richards (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Sarah Glover (gościnnie)
9.0 1997 Janine (gościnnie)
6.8 1992 Lesley Ford (gościnnie)
7.6 1984 Helen Gough (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ruth Platt filmy Ruth Platt najlepsze filmy Ruth Platt zdjęcia Ruth Platt galeria Ruth Platt biografia Ruth Platt nominacje Ruth Platt nagrody i wyróżnienia Ruth Platt filmografia Ruth Platt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.