Ruth-Maria Kubitschek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Rosa Behringer
9.0 2004 Dorothea von Siethoff
0.0 2001 Gertrude von Tratzberg (gościnnie)
6.9
Fale namiętności
Crociera, La
2001 Nora
0.0 2000 Luise Bissinger
0.0 1997 Ottilie (gościnnie)
0.0 1995 Rose
0.0 1992 Marlies Holbein, z domu Jacob
6.0
Rodzina Guldenbergów
Erbe der Guldenburgs, Das
1987 Margot Balbeck (1987, 1989-1990)
7.0 1986 Friederike von Unruh
0.0 1983
1.0 1983 Annette von Soettingen
0.0 1979 Pani Glotz
6.2 1974 Lotte Wegener (gościnnie)
0.0 1973 Sabine Powenz
0.0 1972 Matka (gościnnie)
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972 Félicité
0.0 1970 Hanna Seidler
10.0 1969 Anna Reithe / Frau Dr Kern / Agnes Meringer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ruth-Maria Kubitschek filmy Ruth-Maria Kubitschek najlepsze filmy Ruth-Maria Kubitschek zdjęcia Ruth-Maria Kubitschek galeria Ruth-Maria Kubitschek biografia Ruth-Maria Kubitschek nominacje Ruth-Maria Kubitschek nagrody i wyróżnienia Ruth-Maria Kubitschek filmografia Ruth-Maria Kubitschek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.