Ruth Gemmell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Alice
7.7
Siły pierwotne
Primeval
2007 Katherine Kavanagh (gościnnie)
6.8 2007 Robyn Strong (gościnnie)
10.0 2003 Jenny Page
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Miranda (gościnnie) (niewymieniony w
10.0
Czterej ojcowie
Four Fathers
1999 Nicola Yallop
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Diana Calder (2001) (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Anne Merrick (2005) (gościnnie)
8.5
Milczący świadek
Silent Witness
1996 Posterunkowy detektyw Kerry Cox / Kerry Cox (1996) (gościnnie)
9.7 1995 Gina Dickson
7.0 1993 Christine Higson (gościnnie)
7.6 1984 Carol Evans (2003), Jane Joyce (1999) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ruth Gemmell filmy Ruth Gemmell najlepsze filmy Ruth Gemmell zdjęcia Ruth Gemmell galeria Ruth Gemmell biografia Ruth Gemmell nominacje Ruth Gemmell nagrody i wyróżnienia Ruth Gemmell filmografia Ruth Gemmell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.