Ruth Donnelly
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1952 Ma Dolan (gościnnie)
7.7
To jest armia
This Is the Army
1943 Pani O'Brien
9.5 1934 pani Peters
7.0 1933 Frothingham
7.0
Żegnaj ponownie
Goodbye Again
1933 Richview Hotel Maid
5.0
Prywatny detektyw 62
Private Detective 62
1933 Amy Moran

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ruth Donnelly filmy Ruth Donnelly najlepsze filmy Ruth Donnelly zdjęcia Ruth Donnelly galeria Ruth Donnelly biografia Ruth Donnelly nominacje Ruth Donnelly nagrody i wyróżnienia Ruth Donnelly filmografia Ruth Donnelly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.