Rusty Burns
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.4 2009 Reporterka (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Reporterka (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Klientka (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Reporterka (gościnnie)
7.5 2002 Zdenerwowana matka (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Reporterka (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Reporterka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rusty Burns filmy Rusty Burns najlepsze filmy Rusty Burns zdjęcia Rusty Burns galeria Rusty Burns biografia Rusty Burns nominacje Rusty Burns nagrody i wyróżnienia Rusty Burns filmografia Rusty Burns aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.