Russell Shannon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1982 Ralph Twice (gościnnie)
7.0 1978 Pikietujący (gościnnie)
7.7 1977 Kurier (gościnnie)
10.0 1975 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.0 1975 Strażak (gościnnie)
8.5 1972 Mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Russell Shannon filmy Russell Shannon najlepsze filmy Russell Shannon zdjęcia Russell Shannon galeria Russell Shannon biografia Russell Shannon nominacje Russell Shannon nagrody i wyróżnienia Russell Shannon filmografia Russell Shannon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.