Russell Kiefel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.0 2004 Sharpie (gościnnie) (niewymieniony w
6.6
Królowa potępionych
Queen of the Damned
2002 Strażak Marshall
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Ian Cosgrove / Lenny (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Lewis West (gościnnie)
7.0
Kolonia karna
No Escape
1994 Iceman
6.2
Wieczór trzech króli
Twelfth Night
1987 Kapitan

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Russell Kiefel filmy Russell Kiefel najlepsze filmy Russell Kiefel zdjęcia Russell Kiefel galeria Russell Kiefel biografia Russell Kiefel nominacje Russell Kiefel nagrody i wyróżnienia Russell Kiefel filmografia Russell Kiefel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.