Russell Hornsby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Hank Griffin
8.4 2011 Digby Owens (gościnnie)
8.2 2011 Partner Tony'ego (gościnnie)
8.3 2011 Quentin Sainz (gościnnie)
8.3 2011 Partner Tony'ego (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Dr. Wesley (gościnnie)
8.3
Terapia
In Treatment
2008 Digby Owens (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Digby Owens (gościnnie)
8.2 2006 Digby Owens (gościnnie)
6.0 2006 Digby Owens (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Digby Owens (gościnnie)
8.4
Gracze
Playmakers
2003 Digby Owens (gościnnie)
7.5
Napiętnowany
Haunted
2002 Digby Owens (gościnnie)
7.3
Poznaj mojego tatę
Meet the Parents
2000 Digby Owens (gościnnie)
6.8 2000 Digby Owens (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Digby Owens (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Digby Owens (gościnnie)
0.0

0 Digby Owens (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Russell Hornsby filmy Russell Hornsby najlepsze filmy Russell Hornsby zdjęcia Russell Hornsby galeria Russell Hornsby biografia Russell Hornsby nominacje Russell Hornsby nagrody i wyróżnienia Russell Hornsby filmografia Russell Hornsby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.