Russell Hicks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1956 (gościnnie)
7.9 1956 (gościnnie)
10.0 1956 (gościnnie)
7.8 1955 Admirał Stevens (gościnnie)
10.0 1954 Sędzia J. T. Tyrell
6.0 1951 J. Winston Fletcher (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
6.0 1948 Hinton (gościnnie)
7.7
Morze traw
Sea of Grass, The
1947 Major Harney
0.0 1944 Płk Lucas
6.0 1944 Major Randolph
7.0
Załoga bombowca
Dive Bomber
1941 Admirał, mówiący o końcowych nagrodach(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Russell Hicks filmy Russell Hicks najlepsze filmy Russell Hicks zdjęcia Russell Hicks galeria Russell Hicks biografia Russell Hicks nominacje Russell Hicks nagrody i wyróżnienia Russell Hicks filmografia Russell Hicks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.