Russell Edge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Agent Jones (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Przywódca grupy (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Przywódca grupy (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Przywódca grupy (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Przywódca grupy (gościnnie)
7.3 2002 Przywódca grupy (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Przywódca grupy (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Przywódca grupy (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Przywódca grupy (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Przywódca grupy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Russell Edge filmy Russell Edge najlepsze filmy Russell Edge zdjęcia Russell Edge galeria Russell Edge biografia Russell Edge nominacje Russell Edge nagrody i wyróżnienia Russell Edge filmografia Russell Edge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.