Russell Boulter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 DS John Goddard
7.0 2004 Alan Dawson (gościnnie)
0.0 2001 John Boulton
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Adrian Hamling (gościnnie)
6.0 1997 Phil Crayford (gościnnie)
0.0
Luv
1993 Victor Craven (1993)
6.8 1992 Inspektor Crossley (gościnnie)
5.0 1990 Nigel Samworth (gościnnie)
0.0 1987 Chris Cameron (1989-1990)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Ryan Johnson - ochroniarz (2002-2003)
7.6 1984 John Boulton (1995-2000)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Russell Boulter filmy Russell Boulter najlepsze filmy Russell Boulter zdjęcia Russell Boulter galeria Russell Boulter biografia Russell Boulter nominacje Russell Boulter nagrody i wyróżnienia Russell Boulter filmografia Russell Boulter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.