Russ Grieve
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.7 1978 Konserwatywny mężczyzna (gościnnie)
6.4
Wzgórza mają oczy
Hills Have Eyes, The
1977 Duży Bob Carter
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Szeryf Hopkins (gościnnie)
7.5 1974 Remington (gościnnie)
7.0 1973 Wallenstein (gościnnie)
7.3 1973 Proctor (gościnnie)
6.8 1972 Mężczyzna (1974) (gościnnie)
2.3 1972 Sierżant policji (gościnnie)
6.3 1970 Henry (gościnnie)
6.6 1966 Shiner (gościnnie)
6.8
Wyspa Gilligana
Gilligan's Island
1964 Tubylec (1965) (gościnnie)
10.0 1963 Pan Grant (gościnnie)
9.2 1962 Komandos Warkle (gościnnie)
10.0 1960 Członek komisji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Russ Grieve filmy Russ Grieve najlepsze filmy Russ Grieve zdjęcia Russ Grieve galeria Russ Grieve biografia Russ Grieve nominacje Russ Grieve nagrody i wyróżnienia Russ Grieve filmografia Russ Grieve aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.