Rupert Holliday-Evans
Data urodzenia: 1964-08-02
Miejsce urodzenia: Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pułkownik Mace (gościnnie)
6.3
Wallander: Zapora
Brandvägg
2006 Pułkownik Mace (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Pułkownik Mace (gościnnie)
6.7
Ambasada USA
American Embassy, The
2002 Pułkownik Mace (gościnnie)
7.6
Z piekła rodem
From Hell
2001 Pułkownik Mace (gościnnie)
0.0 1999 Pułkownik Mace (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pułkownik Mace (gościnnie)
0.0 1996 Pułkownik Mace (gościnnie)
6.6 1994 Pułkownik Mace (gościnnie)
8.5 1994 Pułkownik Mace (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Pułkownik Mace (gościnnie)
7.7
Wichrowe wzgórza
Wuthering Heights
1992 Pułkownik Mace (gościnnie)
6.4
Bierz co najlepsze
Getting It Right
1989 Pułkownik Mace (gościnnie)
0.0 1989 Pułkownik Mace (gościnnie)
7.9 1986 Pułkownik Mace (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pułkownik Mace (gościnnie)
7.4 1981 Pułkownik Mace (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rupert Holliday-Evans filmy Rupert Holliday-Evans najlepsze filmy Rupert Holliday-Evans zdjęcia Rupert Holliday-Evans galeria Rupert Holliday-Evans biografia Rupert Holliday-Evans nominacje Rupert Holliday-Evans nagrody i wyróżnienia Rupert Holliday-Evans filmografia Rupert Holliday-Evans aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.