Rufus Beck
Data urodzenia: 1957-07-23
Miejsce urodzenia: Wormacja, RFN (obecnie Niemcy)
Stan cywilny: żona Yvonne Beck, 3 dzieci: Nathalie (ur. 1980), Sarah (ur. 1989) i Jonathan (ur. 1991)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Sędzia Britz (gościnnie)
7.7 1999 Kurt Bojarski (gościnnie)
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 Marcel Dante (gościnnie)
8.0 1998 Tom Burkhardt (gościnnie)
0.0 1997 Konrad
0.0 1990 Ralf Hagedorn
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)
7.0 1978 Kühn (gościnnie)
7.8 1977 Erich Kapuste (gościnnie)
6.2 1974 Manni Georg (1990) / Hauke (1991) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rufus Beck filmy Rufus Beck najlepsze filmy Rufus Beck zdjęcia Rufus Beck galeria Rufus Beck biografia Rufus Beck nominacje Rufus Beck nagrody i wyróżnienia Rufus Beck filmografia Rufus Beck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.