Rudy Bond
Data urodzenia: 1912-10-01
Miejsce urodzenia: 1982-03-29
Stan cywilny: Filadelfia, Pensylwania, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.6 1977 Don Carmine Cuneo (niewymieniony w czołówce)
7.1 1976 Yancy (gościnnie)
6.5 1975 Volga (1978) (gościnnie)
6.8 1974 Bennie (gościnnie)
7.3 1973 Ben / Dozorca (gościnnie)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Don Carmine Cuneo
6.5
Kim jest Harry Kellerman i dlaczego wygaduje o mnie te okropne rzeczy?
Who Is Harry Kellerman and Why Is He Saying Those Terrible Things About Me?
1971 Handlarz wiadomościami
4.4
Herkules w Nowym Jorku
Hercules in New York
1969 Kapitan statku
8.3 1967 Skolnick / Pan Paresi (gościnnie)
8.0 1963 Placido Sanchez (gościnnie)
5.5 1960 Chris
10.0 1959 Stiles (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Gus Ducek (gościnnie)
8.5
O zmierzchu
Nightfall
1957 Red
7.9
Na nabrzeżach
On the Waterfront
1954 Moose
7.5 1954 Sloan (gościnnie)
10.0 1954 Nate (gościnnie)
7.8
Tramwaj zwany pożądaniem
Streetcar Named Desire, A
1951 Steve
9.0 1951 Porter (gościnnie)
8.0 1950 Detektyw (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
6.0 1948 Pan Falcaro (gościnnie)
6.6 1947 Żołnierz Bartlett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rudy Bond filmy Rudy Bond najlepsze filmy Rudy Bond zdjęcia Rudy Bond galeria Rudy Bond biografia Rudy Bond nominacje Rudy Bond nagrody i wyróżnienia Rudy Bond filmografia Rudy Bond aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.