Rüdiger Kirschstein
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 1993 Werner
6.5 1992 Westhoff (gościnnie)
0.0 1988 Gerd Lachner (gościnnie)
5.0 1981 Hans ZOrek (gościnnie)
0.0 1978 Guenter Willers (1978-1995)
7.0 1978 Werner Busch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rüdiger Kirschstein filmy Rüdiger Kirschstein najlepsze filmy Rüdiger Kirschstein zdjęcia Rüdiger Kirschstein galeria Rüdiger Kirschstein biografia Rüdiger Kirschstein nominacje Rüdiger Kirschstein nagrody i wyróżnienia Rüdiger Kirschstein filmografia Rüdiger Kirschstein aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.