Rüdiger Joswig
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2005 Dr Sander (gościnnie)
6.5 1999 Alexander
7.0 1997 Holger Ehlers
0.0 1996 Thalbach (gościnnie)
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996 Klaus Dressel
5.0 1994 Hellmann (gościnnie)
2.0 1994 Hartmut Schadow (gościnnie)
6.0 1993 Christopher
6.5 1992 Stefan Teichmann (gościnnie)
0.0 1990 Ferdinand Lassalle
5.0 1981 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rüdiger Joswig filmy Rüdiger Joswig najlepsze filmy Rüdiger Joswig zdjęcia Rüdiger Joswig galeria Rüdiger Joswig biografia Rüdiger Joswig nominacje Rüdiger Joswig nagrody i wyróżnienia Rüdiger Joswig filmografia Rüdiger Joswig aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.