Roz Witt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Daphne (gościnnie)
6.9 2011 Pielęgniarka (gościnnie)
8.1 2009 Pielęgniarka (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Pielęgniarka (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Mama (gościnnie)
7.5 2005 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pielęgniarka (gościnnie)
6.4
Do usług
Help, The
2004 Pielęgniarka (gościnnie)
7.5 2002 Kobieta (gościnnie)
8.7 2002 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pielęgniarka (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Pielęgniarka (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7 1998 Pielęgniarka (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pielęgniarka (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Pielęgniarka (gościnnie)
8.0 1995 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Pielęgniarka (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6 1993 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Nocna pielęgniarka (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Pielęgniarka (gościnnie)
6.3 1986 Pielęgniarka (gościnnie)
5.7 1986 Pielęgniarka (gościnnie)
9.0 1985 Pielęgniarka (gościnnie)
8.7 1983 Pielęgniarka (gościnnie)
6.8 1981 Pielęgniarka (gościnnie)
6.6 1979 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roz Witt filmy Roz Witt najlepsze filmy Roz Witt zdjęcia Roz Witt galeria Roz Witt biografia Roz Witt nominacje Roz Witt nagrody i wyróżnienia Roz Witt filmografia Roz Witt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.