Roy Thinnes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Jeremiah Smith (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Jeremiah Smith (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Jeremiah Smith (gościnnie)
10.0 2000 Jeremiah Smith (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Baumgartner (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Jeremiah Smith (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Jeremiah Smith (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Jeremiah Smith (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Jeremiah Smith (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Jeremiah Smith (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Jeremiah Smith (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Jeremiah Smith (gościnnie)
8.1 1991 Jeremiah Smith (gościnnie)
8.3 1991 Jeremiah Smith (gościnnie)
10.0 1991 Jeremiah Smith (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Jeremiah Smith (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Jeremiah Smith (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Jeremiah Smith (gościnnie)
6.3 1983 Jeremiah Smith (gościnnie)
6.8 1981 Jeremiah Smith (gościnnie)
7.2
Stąd do wieczności
From Here to Eternity
1980 Jeremiah Smith (gościnnie)
8.2 1979 Jeremiah Smith (gościnnie)
10.0 1979 Jeremiah Smith (gościnnie)
6.9 1978 Jeremiah Smith (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Jeremiah Smith (gościnnie)
7.0 1970 Jeremiah Smith (gościnnie)
10.0 1965 Jeremiah Smith (gościnnie)
8.4 1965 Jeremiah Smith (gościnnie)
10.0 1964 Jeremiah Smith (gościnnie)
7.9 1963 Jeremiah Smith (gościnnie)
6.0 1962 Jeremiah Smith (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Jeremiah Smith (gościnnie)
9.0 1958 Jeremiah Smith (gościnnie)
7.4 1955 Jeremiah Smith (gościnnie)
10.0 1952 Jeremiah Smith (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roy Thinnes filmy Roy Thinnes najlepsze filmy Roy Thinnes zdjęcia Roy Thinnes galeria Roy Thinnes biografia Roy Thinnes nominacje Roy Thinnes nagrody i wyróżnienia Roy Thinnes filmografia Roy Thinnes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.