Roy Patrick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1970 Cabbie
0.0 1968 (gościnnie)
0.0 1968 Martin Crozier (gościnnie)
0.0 1967 Donoto
0.0 1966 Inspektor Pauley (gościnnie)
8.8 1964 Pan Saunders
7.6
Święty
Saint, The
1962 Georgio/ Big Tom (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Julian (1967) (gościnnie)
4.7 1955 Duży Bert (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roy Patrick filmy Roy Patrick najlepsze filmy Roy Patrick zdjęcia Roy Patrick galeria Roy Patrick biografia Roy Patrick nominacje Roy Patrick nagrody i wyróżnienia Roy Patrick filmografia Roy Patrick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.