Roy Macready
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1990 Kelner Głowa (gościnnie)
5.0 1980 Shapiro
7.3
Agresja
Offence, The
1973 Barman(niewymieniony w czołówce)
0.0 1969 Paul (gościnnie)
0.0 1966 Pan Parker (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Cordo (gościnnie)
8.6 1962 George Adams (1970) / Raikes (1972) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roy Macready filmy Roy Macready najlepsze filmy Roy Macready zdjęcia Roy Macready galeria Roy Macready biografia Roy Macready nominacje Roy Macready nagrody i wyróżnienia Roy Macready filmografia Roy Macready aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.