Roy Herrick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Peter Weller (gościnnie)
4.0 1981 Kierownik hotelu (gościnnie)
7.5 1981 Pastor (gościnnie)
6.0 1977 Klient (gościnnie)
3.6 1976 Nigel (gościnnie)
8.9
Szepczące ściany
Whisperers, The
1967 Młody lekarz
0.0 1963 Posłaniec
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Jean (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roy Herrick filmy Roy Herrick najlepsze filmy Roy Herrick zdjęcia Roy Herrick galeria Roy Herrick biografia Roy Herrick nominacje Roy Herrick nagrody i wyróżnienia Roy Herrick filmografia Roy Herrick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.