Roy Billing
Data urodzenia: Nowa Zelan

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Harry Strang
0.0 2011 George
0.0 2010 Graeme Sinclair
6.6 2009 Roly
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Aussie Bob Trimbole
6.8
Chata pełna Rafterów
Packed to the Rafters
2008 Ron Barrett (gościnnie)
6.6
Zagadkowe opowieści
Two Twisted
2005 (gościnnie)
0.0 2003 Bill Butler
6.7
Świat na talerzu
Dish, The
2000 Bob McIntyre
5.1
Rąbek duszy
Little Bit of Soul, A
1998 Sędzia
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Murray Blackwood / Darryl Hornby / Barry Croft (gościnnie)
7.7
Marząc o Patsy Cline
Doing Time for Patsy Cline
1997 Ojciec
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Harry Polding (gościnnie)
0.0 1994 Mały Bob
3.6 1994 Starszy Konstabl Ian Goss (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Pan Miller (gościnnie)
0.0 1991 Pan Colloudos
5.5 1991 Myer (gościnnie)
10.0 1989 Bob Otranto (gościnnie)
8.8
Dzieci Syriusza
Children of the Dog Star
1984 Donald Kierney
6.6
Dzikie wyspy
Nate and Hayes
1983 Licytator
8.0 1981 James Deeko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roy Billing filmy Roy Billing najlepsze filmy Roy Billing zdjęcia Roy Billing galeria Roy Billing biografia Roy Billing nominacje Roy Billing nagrody i wyróżnienia Roy Billing filmografia Roy Billing aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.