Roy Allen III
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Starszy diakon (gościnnie)
0.0 2010 Starszy diakon (gościnnie)
7.0
Anioły i Demony
Angels & Demons
2009 Starszy diakon (gościnnie)
6.0
Intrygant
Informant!, The
2009 Starszy diakon (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Starszy diakon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roy Allen III filmy Roy Allen III najlepsze filmy Roy Allen III zdjęcia Roy Allen III galeria Roy Allen III biografia Roy Allen III nominacje Roy Allen III nagrody i wyróżnienia Roy Allen III filmografia Roy Allen III aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.