Roxana Saucedo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 (gościnnie)
8.0 2006 Lekarz
10.0 2005 Marissa (gościnnie)
8.3 2002 Marina Chávez
8.0 2001 mama Angel i Neto
8.0 2001 Doktor Mendoza
7.6
Tajemnice pocałunku
Por un beso
2000 Lucia
0.0 1998 (gościnnie)
0.0 1991 Olivia
0.0 1990 Sirena
2.0 1987 America
0.0 1986
0.0 1985 Serena
5.5 1984 Cristina
5.0 1983 Lulu
0.0 1980 Maria
0.0 1977 Paty

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roxana Saucedo filmy Roxana Saucedo najlepsze filmy Roxana Saucedo zdjęcia Roxana Saucedo galeria Roxana Saucedo biografia Roxana Saucedo nominacje Roxana Saucedo nagrody i wyróżnienia Roxana Saucedo filmografia Roxana Saucedo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.