Roxana Ortega
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Greta (gościnnie)
7.8 2011 Matka (gościnnie)
7.6
Jess i chłopaki
New Girl
2011 Greta (gościnnie)
0.0 2010 Matka (gościnnie)
7.4 2010 Matka (gościnnie)
7.5 2007 Matka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roxana Ortega filmy Roxana Ortega najlepsze filmy Roxana Ortega zdjęcia Roxana Ortega galeria Roxana Ortega biografia Roxana Ortega nominacje Roxana Ortega nagrody i wyróżnienia Roxana Ortega filmografia Roxana Ortega aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.