Rowena Cooper
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2001 Hermione Ashworth (gościnnie)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Mac (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Joan (gościnnie)
8.7 1999 Mama Briana (gościnnie)
0.0 1997 Pani Demery
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Tilly Dinsdale (gościnnie)
7.0 1993 Megan Hunter (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Emily Keen(gościnnie)
6.8 1992 Nan Crossley (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Berta Symes (gościnnie)
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Norma/Norman Bormann
7.0 1986 Sarah Beesley
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pani Parrish (gościnnie)
6.0 1985 Mary Brett
6.4
Mała doboszka
Little Drummer Girl, The
1984 Pani Bach
8.1
Klejnot w koronie
Jewel in the Crown, The
1984 Connie White
0.0 1983 Pani Mazarene
9.2 1983 Doktor Irma Kleber (gościnnie)
0.0 1981
7.4 1981 Mary Hughes (gościnnie)
0.0 1977 Sylvia Fenner
6.5 1972 Janet Dickson (gościnnie)
0.0 1970 Liz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rowena Cooper filmy Rowena Cooper najlepsze filmy Rowena Cooper zdjęcia Rowena Cooper galeria Rowena Cooper biografia Rowena Cooper nominacje Rowena Cooper nagrody i wyróżnienia Rowena Cooper filmografia Rowena Cooper aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.