Ross Petty
Data urodzenia: 1946-08-29
Miejsce urodzenia: Winnipeg, Kanada
Stan cywilny: żona Karen Kain (od 1983)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Henry Rutherford (gościnnie)
8.0
Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a
Secret Adventures of Jules Verne, The
2000 Henry Rutherford (gościnnie)
8.7 1990 Henry Rutherford (gościnnie)
8.0 1990 Henry Rutherford (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Henry Rutherford (gościnnie)
10.0 1986 Henry Rutherford (gościnnie)
10.0 1981 Henry Rutherford (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ross Petty filmy Ross Petty najlepsze filmy Ross Petty zdjęcia Ross Petty galeria Ross Petty biografia Ross Petty nominacje Ross Petty nagrody i wyróżnienia Ross Petty filmografia Ross Petty aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.