Ross Martin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1990 Tim (gościnnie)
7.4 1978 (głos)
6.2 1978 Werner Worthmeyer (gościnnie)
7.2 1978 Armand Fernandel (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Tom Thorton (gościnnie (1980))
6.0 1976 Carl Victor (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Dr Perine (gościnnie)
10.0 1975 Dr Otis Tremane (gościnnie)
10.0 1975 Amb Diego Devega (gościnnie)
6.1 1975 Bernard Havitol (gościnnie)
10.0 1973 (głos)
7.0 1973 Maxwell Imry (gościnnie)
0.0 1972 Doktor Paul Williams (głos)
10.0 1972 Stan (głos) (gościnnie)
10.0 1970 Eddie Yeoman (gościnnie)
8.0 1969 Pan Gingold (gościnnie)
6.4 1968 Tony Alika (gościnnie)
7.7 1968 Dale Kingston
6.9 1967 (gościnnie)
7.6
Wielki wyścig
Great Race, The
1965 Baron Rolfe Von Stuppe
8.2 1965 Artemus Gordon
8.4 1965 (gościnnie)
10.0 1961 Joe Czepreghi (gościnnie)
6.0 1961 Vince Baker (gościnnie)
7.8 1959 Nick Andamo
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Johnny Foster / Mason (gościnnie)
7.4 1959 Nick Biancci (gościnnie)
10.0 1958 Caulder Larson (gościnnie)
8.5 1958 Carlo (gościnnie)
9.0 1958 Andamo (1959) (gościnnie)
7.0 1957 (gościnnie)
10.0 1957 Phillip Huston (gościnnie)
6.0 1957 Sam Pulaski (gościnnie)
10.0 1956 (gościnnie)
7.4 1955 Dan Clell (gościnnie)
8.7 1954 Cesario Lucero (gościnnie)
9.0 1951 (gościnnie)
6.0 1949 (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)
6.0 1948 Porucznik Maxwell (gościnnie)
9.5 1946 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ross Martin filmy Ross Martin najlepsze filmy Ross Martin zdjęcia Ross Martin galeria Ross Martin biografia Ross Martin nominacje Ross Martin nagrody i wyróżnienia Ross Martin filmografia Ross Martin aktor Ross Martin reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.