Ross Gibby
Data urodzenia: 1966-11-02
Miejsce urodzenia: Filadelfia, Pensylwania, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Brad (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Brad (gościnnie)
7.3 2004 Jackson Pillock (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Brad (gościnnie)
7.3 2002 Mike Griffith (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Brad (gościnnie)
7.1 2000 Brad (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Brad (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Barman (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Brad (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Brad (gościnnie)
8.2
Obcy w rodzinie
Aliens in the Family
1996 Brad (gościnnie)
7.8 1995 Brad (gościnnie)
6.4 1983 Brad (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ross Gibby filmy Ross Gibby najlepsze filmy Ross Gibby zdjęcia Ross Gibby galeria Ross Gibby biografia Ross Gibby nominacje Ross Gibby nagrody i wyróżnienia Ross Gibby filmografia Ross Gibby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.