Rosemary Frankau
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1998 Mama Alice
0.0 1982 Pani Bailey
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Pani Rogers (gościnnie)
7.0 1979 Beattie
6.0 1977 Klientka (gościnnie)
0.0 1976 Antonia(gościnnie)
4.0 1974 Pielęgniarka Stowe (gościnnie)
8.0 1972 Pielęgniarka Lyn Dawson (1974-1976)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rosemary Frankau filmy Rosemary Frankau najlepsze filmy Rosemary Frankau zdjęcia Rosemary Frankau galeria Rosemary Frankau biografia Rosemary Frankau nominacje Rosemary Frankau nagrody i wyróżnienia Rosemary Frankau filmografia Rosemary Frankau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.