Rosemary Forsyth
Data urodzenia: 1943-07-06
Miejsce urodzenia: Montreal, Kanada
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Michael Tolan (28.06.1966 - 1975, rozwód), dziecko; 2. Alan Skip (od 1980)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Marcia Ellison (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Marcia Ellison (gościnnie)
7.6 2000 Marcia Ellison (gościnnie)
9.5 1999 Marcia Ellison (gościnnie)
7.0 1999 Marcia Ellison (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Marcia Ellison (gościnnie)
6.6 1997 Marcia Ellison (gościnnie)
10.0 1997 Marcia Ellison (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Marcia Ellison (gościnnie)
6.5
Tunel
Daylight
1996 Marcia Ellison (gościnnie)
7.6 1995 Marcia Ellison (gościnnie)
7.0 1995 Marcia Ellison (gościnnie)
6.8
W sieci
Disclosure
1994 Marcia Ellison (gościnnie)
7.6 1993 Marcia Ellison (gościnnie)
9.0 1985 Marcia Ellison (gościnnie)
5.6 1984 Marcia Ellison (gościnnie)
8.0 1984 Marcia Ellison (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Marcia Ellison (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Marcia Ellison (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Marcia Ellison (gościnnie)
6.2 1978 Marcia Ellison (gościnnie)
7.2 1978 Marcia Ellison (gościnnie)
5.7 1978 Marcia Ellison (gościnnie)
8.0 1978 Marcia Ellison (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Marcia Ellison (gościnnie)
9.5 1975 Marcia Ellison (gościnnie)
7.0 1973 Marcia Ellison (gościnnie)
6.8 1972 Marcia Ellison (gościnnie)
9.4 1971 Marcia Ellison (gościnnie)
10.0 1971 Marcia Ellison (gościnnie)
10.0 1970 Marcia Ellison (gościnnie)
8.0 1969 Marcia Ellison (gościnnie)
6.5 1968 Marcia Ellison (gościnnie)
7.7 1968 Marcia Ellison (gościnnie)
7.2 1967 Marcia Ellison (gościnnie)
6.6 1960 Marcia Ellison (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rosemary Forsyth filmy Rosemary Forsyth najlepsze filmy Rosemary Forsyth zdjęcia Rosemary Forsyth galeria Rosemary Forsyth biografia Rosemary Forsyth nominacje Rosemary Forsyth nagrody i wyróżnienia Rosemary Forsyth filmografia Rosemary Forsyth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.