Rosemary Dunsmore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Psycholog (gościnnie)
7.5 2010 Pani Elaine Dunsmoor (gościnnie)
7.3
Sierota
Orphan
2009 Babcia Barbara
0.0 2009 Pani McCutcheon(gościnnie)
7.7
Domino
Burn Up
2008 Margo
0.0 2007 Hannah
8.0 2004 Członkini kongresu Shuder (gościnnie)
7.6
Tajna sieć
Grid, The
2004 Lois Avery
8.4
Gracze
Playmakers
2003 (gościnnie)
0.0 2001 Judge Martin (gościnnie)
8.3 2000 Priscilla Barnes (gościnnie)
8.1 2000 (2003) (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Dr Emily Randall (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Dr Ruth Godwin / Agentka Rebecci Royce (gościnnie)
5.4
W obronie własnej
Degree of Guilt
1995
6.4 1994 Panna Leachman (gościnnie)
7.0
Na krawędzi
Cliffhanger
1993 Sekretarka mennicy
0.0 1990 Sally Sullivan
8.7 1990 Dr Boyd (1993) (gościnnie)
7.7
Droga do Avonlea
Road to Avonlea
1989 Abigail MacEwan
6.2
Bliźniacy
Twins
1988 Panna Busby
10.0 1987 Dr Stuart (1989) (gościnnie)
10.0 1987 Jean O'Leary
7.0 1987 Samantha Greene (gościnnie)
6.5 1986 Mary McTavish
5.7 1986 Ina Toland (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Współpracownik (1988) (gościnnie)
7.5 1985 Dr Gwen Carpenter (gościnnie)
7.6 1984 Rachel Sands (gościnnie)
5.5 1979 Dixie (1980) / Di Jarrett (1981) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rosemary Dunsmore filmy Rosemary Dunsmore najlepsze filmy Rosemary Dunsmore zdjęcia Rosemary Dunsmore galeria Rosemary Dunsmore biografia Rosemary Dunsmore nominacje Rosemary Dunsmore nagrody i wyróżnienia Rosemary Dunsmore filmografia Rosemary Dunsmore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.