Rosalind March
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Vickie Trent (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Elaine Murray (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Lynne Haynes (gościnnie)
0.0 1999 Elaine (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Janet Hollows (gościnnie)
7.0 1993 Heather Ayres (gościnnie)
10.0
Żegnaj okrutny świecie
Goodbye Cruel World
1992 Mary
5.0 1990 Rosie (gościnnie)
0.0 1989 Kobieta z kasety wideo (gościnnie)
10.0 1985 Liz / Sarah
0.0 1985 (gościnnie)
10.0 1985 Liz / Sarah
0.0 1979 Madge

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rosalind March filmy Rosalind March najlepsze filmy Rosalind March zdjęcia Rosalind March galeria Rosalind March biografia Rosalind March nominacje Rosalind March nagrody i wyróżnienia Rosalind March filmografia Rosalind March aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.