Rosalind Chao
Data urodzenia: 1957-09-23
Miejsce urodzenia: Anaheim, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż Simon Templeman (od 1989), 2 dzieci: syn i córka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.5
Powiedz, że mnie kochasz
Tell Me You Love Me
2007 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Mandy Oh (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Kathleen Patterson (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.5 2002 Arleen Cassady (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.9 2001 Kathleen Patterson (gościnnie)
5.2 2001 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Cindy (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.8 2000 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Michelle Huntley (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Kathleen Patterson (gościnnie)
9.1 1999 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.8
Między piekłem a niebem
What Dreams May Come
1998 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.3
Koniec przemocy
End of Violence, The
1997 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.0 1996 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.0
Małolat
North
1994 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.3
Wspomnienia niewidzialnego człowieka
Memoirs of an Invisible Man
1992 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.2 1990 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.9
Wojny narkotykowe - Camarena
Drug Wars: The Camarena Story
1990 Kathleen Patterson (gościnnie)
8.6 1987 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.5 1987 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.1 1984 Kathleen Patterson (gościnnie)
5.6 1983 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.1 1982 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.5
Oko za oko
Eye for an Eye, An
1981 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.8 1981 Kathleen Patterson (gościnnie)
8.4 1979 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.0 1978 Kathleen Patterson (gościnnie)
3.7 1978 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.3 1973 Kathleen Patterson (gościnnie)
6.8 1972 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.7 1972 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.9 1972 Kathleen Patterson (gościnnie)
7.0 1968 Kathleen Patterson (gościnnie)
0.0

0 Kathleen Patterson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rosalind Chao filmy Rosalind Chao najlepsze filmy Rosalind Chao zdjęcia Rosalind Chao galeria Rosalind Chao biografia Rosalind Chao nominacje Rosalind Chao nagrody i wyróżnienia Rosalind Chao filmografia Rosalind Chao aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.