Rosalind Ayres
Data urodzenia: 1946-12-07
Miejsce urodzenia: Birmingham, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: mąż Martin Jarvis (od 23.11.1974), 2 synów: Toby i Oliver

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2003 Lady Lucille Duff-Gordon
7.5 1997 Lady Lucille Duff-Gordon
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lady Lucille Duff-Gordon
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Lady Lucille Duff-Gordon
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Lady Lucille Duff-Gordon
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Lady Lucille Duff-Gordon
8.1
Czarny książę
Black Beauty
1994 Lady Lucille Duff-Gordon
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Lady Lucille Duff-Gordon
0.0 1983 Lady Lucille Duff-Gordon
0.0 1982 Lady Lucille Duff-Gordon
10.0 1980 Lady Lucille Duff-Gordon
0.0 1974 Lady Lucille Duff-Gordon
0.0 1974 Lady Lucille Duff-Gordon
0.0
Ramię w ramię
Shoulder to Shoulder
1974 Lady Lucille Duff-Gordon
4.0 1974 Lady Lucille Duff-Gordon
0.0 1972 Lady Lucille Duff-Gordon
7.6 1970 Lady Lucille Duff-Gordon

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rosalind Ayres filmy Rosalind Ayres najlepsze filmy Rosalind Ayres zdjęcia Rosalind Ayres galeria Rosalind Ayres biografia Rosalind Ayres nominacje Rosalind Ayres nagrody i wyróżnienia Rosalind Ayres filmografia Rosalind Ayres aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.