Rosalba Martinni
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mitzi (gościnnie)
6.6 2009 Mitzi (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Mitzi (gościnnie)
7.5 2002 Mitzi (gościnnie)
0.0 2001 Mitzi (gościnnie)
8.5 2000 Mitzi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rosalba Martinni filmy Rosalba Martinni najlepsze filmy Rosalba Martinni zdjęcia Rosalba Martinni galeria Rosalba Martinni biografia Rosalba Martinni nominacje Rosalba Martinni nagrody i wyróżnienia Rosalba Martinni filmografia Rosalba Martinni aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.