Rosa Blasi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ana Garcia (gościnnie)
9.0 2010 Ana Garcia (gościnnie)
6.8 2009 Ana Garcia (gościnnie)
8.1 2009 Ana Garcia (gościnnie)
7.3 2002 Ana Garcia (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Ana Garcia (gościnnie)
4.7 1998 Ana Garcia (gościnnie)
6.9 1998 Ana Garcia (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Ana Garcia (gościnnie)
6.8 1993 Ana Garcia (gościnnie)
7.3 1990 Ana Garcia (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rosa Blasi filmy Rosa Blasi najlepsze filmy Rosa Blasi zdjęcia Rosa Blasi galeria Rosa Blasi biografia Rosa Blasi nominacje Rosa Blasi nagrody i wyróżnienia Rosa Blasi filmografia Rosa Blasi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.