Rosa Arredondo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Susan Lugo (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Panna Jeffries (gościnnie)
7.8 2008 Susan Lugo (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Dolores Brinton (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Susan Lugo (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Susan Lugo (gościnnie)
7.3 2004 Dora Lawson (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Susan Lugo (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Susan Lugo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rosa Arredondo filmy Rosa Arredondo najlepsze filmy Rosa Arredondo zdjęcia Rosa Arredondo galeria Rosa Arredondo biografia Rosa Arredondo nominacje Rosa Arredondo nagrody i wyróżnienia Rosa Arredondo filmografia Rosa Arredondo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.