Ronnie Schell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Bob
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 75-letni Phil (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Sprzedawca nieruchomości (głos)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Cliff Marshall (gościnnie)
8.0 1995 Radny Ted McKay (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Kierownik (gościnnie)
5.5
Partner z zaświatów
Shades of LA
1990 Evan Hendricks (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Elliot Stingwell (gościnnie)
7.2 1989 Dr Howard / Klient (gościnnie)
6.8 1988 Pan Ritter (gościnnie)
10.0 1987 Art Fraud (gościnnie)
9.5 1986 Phil Gurum (gościnnie)
5.7
227
1985 (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Thomas (1990) (gościnnie)
0.0 1984 Lester Luster
5.6 1984 Frank Armsted (1985, 1988)/Paddy (1989,1990)/
7.8 1984 (gościnnie)
0.0 1982 Rick Szop (głos)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 (różne głosy)
5.7
Jak zmniejszyć wysokie koszty życia
How to Beat the High Co$t of Living
1980 Bill
6.2 1979 Dr Haas (gościnnie)
8.5 1979 Lester Starr (gościnnie)
10.0 1977 Piersall
7.8 1976 Buck (gościnnie)
8.0 1973 Policjant (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
10.0 1971 Doktor Rosencranz, weterynarz / Henry Quillan (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.9 1968 Jack Hofstead / Henry Klemp (gościnnie)
10.0 1965 Harvey Peck / Bob Howard (gościnnie)
7.0 1964 Szeregowy / kapral Gilbert 'Duke' Slater (1964-1967, 1968-1969)
5.9 1960 Jim Martin / Bernie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ronnie Schell filmy Ronnie Schell najlepsze filmy Ronnie Schell zdjęcia Ronnie Schell galeria Ronnie Schell biografia Ronnie Schell nominacje Ronnie Schell nagrody i wyróżnienia Ronnie Schell filmografia Ronnie Schell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.