Ronnie Janot
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Udo (gościnnie)
3.0 1997 Miguel (gościnnie)
7.0 1997 Thorsten Johnsdorf (gościnnie)
0.0 1996 Ronnie
2.0 1994 Martin Petzold (gościnnie)
6.5 1992 Sascha Krüger (gościnnie)
0.0 1987 Philipp Pelzer
7.8 1977 Mathias Urban (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ronnie Janot filmy Ronnie Janot najlepsze filmy Ronnie Janot zdjęcia Ronnie Janot galeria Ronnie Janot biografia Ronnie Janot nominacje Ronnie Janot nagrody i wyróżnienia Ronnie Janot filmografia Ronnie Janot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.