Ronni Ancona
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2009 Jenna Fitch (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 Jenna Fitch (gościnnie)
1.0 2001 Jenna Fitch (gościnnie)
9.0 2001 Jenna Fitch (gościnnie)
0.0 1999 Jenna Fitch (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jenna Fitch (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Jenna Fitch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ronni Ancona filmy Ronni Ancona najlepsze filmy Ronni Ancona zdjęcia Ronni Ancona galeria Ronni Ancona biografia Ronni Ancona nominacje Ronni Ancona nagrody i wyróżnienia Ronni Ancona filmografia Ronni Ancona aktor Ronni Ancona scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.