Ronald William Lawrence
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Terry (gościnnie)
8.2 2011 Gus (gościnnie)
8.3 2011 Gus (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Szef policji Hambrick (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Russell Divine (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Terry (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Terry (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Terry (gościnnie)
7.5 2005 Terry (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Terry (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Terry (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Terry (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Terry (gościnnie)
8.0 1987 Terry (gościnnie)
6.3 1986 Terry (gościnnie)
7.6 1984 Terry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ronald William Lawrence filmy Ronald William Lawrence najlepsze filmy Ronald William Lawrence zdjęcia Ronald William Lawrence galeria Ronald William Lawrence biografia Ronald William Lawrence nominacje Ronald William Lawrence nagrody i wyróżnienia Ronald William Lawrence filmografia Ronald William Lawrence aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.