Ronald Lacey
Data urodzenia: 1935-09-28
Miejsce urodzenia: 1991-05-15
Stan cywilny: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992 Stewart
6.0 1990 Marynarz (gościnnie)
7.8
Indiana Jones i ostatnia krucjata
Indiana Jones and the Last Crusade
1989 Heinrich Himmler(niewymieniony w czołówce)
7.6 1989 José
7.6 1989 José
8.5
Lata koszmaru
Nightmare Years, The
1989 Emil Luger
8.0
Czarna Żmija 2
Blackadder II
1986 Biskup Bath i Wells (gościnnie)
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Thaddeus Sholto/Bartholomew Sholto (gościnnie)
7.4
Ciało i krew
Flesh+Blood
1985 Kardynał
5.8
Czerwona Sonja
Red Sonja
1985 Ikol
0.0 1985 Quigley (gościnnie)
7.3
Żółtobrody
Yellowbeard
1983 Mężczyzna z papugą
8.3 1983 Bobby Bouchard (1983) (gościnnie)
6.2 1982 Semelovsky
7.8
Poszukiwacze zaginionej Arki
Raiders of the Lost Ark
1981 Major Arnold Toht
7.4 1981 Joey Brown (gościnnie)
7.9
Niżyński
Nijinsky
1980 Leon Bakst
0.0 1980 Percy Bustard (gościnnie)
7.0 1980 Bannister (gościnnie)
8.2 1980 Inspektor Michelot (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Archer Hayes (gościnnie)
0.0 1978 Pan Leicester Paton
10.0 1978 Bryers (1979) (gościnnie)
0.0 1977 Charlie Walker (gościnnie)
0.0 1976 Arthur Shepard(gościnnie)
0.0 1976 Pan March (gościnnie)
8.1 1976 Hong Kong Harry (gościnnie)
7.0 1976 Lord Rushden
8.0
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1976 Pan Venus
0.0 1975 Dr Visto (gościnnie)
7.0
Odsiadka
Porridge
1973 Harris
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Walter (gościnnie)
7.0 1972 Cribbs (gościnnie)
7.3
Tragedia Makbeta
Tragedy of Macbeth, The
1971 Zabójca Banko(niewymieniony w czołówce)
0.0 1970 Sierżant Sam Czopanser
7.6 1970 Lang (gościnnie)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Beatnik (gościnnie)
8.7 1969 Grabarz
0.0 1969 Jeremy Standish (gościnnie)
7.7
Nieustraszeni pogromcy wampirów
Fearless Vampire Killers, The
1967 Wiejski głupek
6.8
Biały autobus
White Bus, The
1967
6.5 1967 Orlick
0.0 1966 Mexie (gościnnie)
10.0 1964 (gościnnie)
8.6 1962 Ralph Nolan (1962) / Peter Lambton (1963) / Eddie Parfitt (1968) (goś
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Dziwny młody człowiek (1967) (gościnnie)
7.6 1955 Ted
4.7 1955 Nicky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ronald Lacey filmy Ronald Lacey najlepsze filmy Ronald Lacey zdjęcia Ronald Lacey galeria Ronald Lacey biografia Ronald Lacey nominacje Ronald Lacey nagrody i wyróżnienia Ronald Lacey filmografia Ronald Lacey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.