Ron Yuan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Feng Huan (gościnnie)
0.0 2010 Feng Huan (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Feng Huan (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Feng Huan (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Feng Huan (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Feng Huan (gościnnie)
7.3 2004 Dr Evan Zao (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Chaing Chung (gościnnie)
8.0 2003 Feng Huan (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Feng Huan (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Feng Huan (gościnnie)
7.6 2001 Feng Huan (gościnnie)
6.6
Zasady walki
Art of War, The
2000 Feng Huan (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Feng Huan (gościnnie)
4.7 1998 Feng Huan (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Feng Huan (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Feng Huan (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Feng Huan (gościnnie)
7.0 1995 Feng Huan (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Feng Huan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ron Yuan filmy Ron Yuan najlepsze filmy Ron Yuan zdjęcia Ron Yuan galeria Ron Yuan biografia Ron Yuan nominacje Ron Yuan nagrody i wyróżnienia Ron Yuan filmografia Ron Yuan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.