Ron Welling
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1993 Peter Gilmore (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Ken Baker (gościnnie)
10.0 1980 Pan Butler (gościnnie)
7.9 1979 Gilbey (gościnnie)
10.0 1973 Chuck Minton (gościnnie)
7.0 1971 Właściciel konia (gościnnie)
0.0 1966 Doker (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Mechanik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ron Welling filmy Ron Welling najlepsze filmy Ron Welling zdjęcia Ron Welling galeria Ron Welling biografia Ron Welling nominacje Ron Welling nagrody i wyróżnienia Ron Welling filmografia Ron Welling aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.