Ron Selmour
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
5.4
Bez litości
True Justice
2011 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
6.8
Tron: Dziedzictwo
TRON: Legacy
2010 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
7.6
Szpital "Królestwo"
Kingdom Hospital
2004 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
7.2 2004 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
8.0 2004 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
6.5
W zasięgu strzału
Liberty Stands Still
2002 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
7.0
Niesamowita częstotliwość
Strange Frequency
2001 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
7.2 2001 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
9.0 1999 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
6.8 1996 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Connelly / Opiekun z Belle Reve / Marcos (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ron Selmour filmy Ron Selmour najlepsze filmy Ron Selmour zdjęcia Ron Selmour galeria Ron Selmour biografia Ron Selmour nominacje Ron Selmour nagrody i wyróżnienia Ron Selmour filmografia Ron Selmour aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.