Ron Perkins
Data urodzenia: Jeffersonv

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dr Ron Simpson (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Dr Ron Simpson (gościnnie)
8.0 2007 Jim Hartsdale (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Doktor (gościnnie)
8.2 2006 Dr Ron Simpson (gościnnie)
7.5 2005 Dr Ron Simpson (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Roy Henley (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Ron Simpson (gościnnie)
8.1 2003 Carroll Templeton (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Ron Simpson (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Dr Ron Simpson (gościnnie)
6.8 2000 Dr Ron Simpson (gościnnie)
7.8
Sztorm stulecia
Storm of the Century
1999 Dr Ron Simpson (gościnnie)
7.7 1998 Dr Ron Simpson (gościnnie)
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Dr Ron Simpson (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Dr Ron Simpson (gościnnie)
7.2 1988 Dr Ron Simpson (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Lekarz (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Dr Ron Simpson (gościnnie)
8.5 1986 Dr Ron Simpson (gościnnie)
5.7 1986 Dr Ron Simpson (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Dr Ron Simpson (gościnnie)
0.0

0 Dr Ron Simpson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ron Perkins filmy Ron Perkins najlepsze filmy Ron Perkins zdjęcia Ron Perkins galeria Ron Perkins biografia Ron Perkins nominacje Ron Perkins nagrody i wyróżnienia Ron Perkins filmografia Ron Perkins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.